Monday, October 10, 2011

:: salah satu sebab kenapa saya suka berblogging ::


....بسم الله الرحمن الرحيم
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•


dunia blog, dah memang menjadi sebahagian dari dunia saya.. 
*erk~ over~

macam-macam sebab kenapa bloggers suka berblogging kan?

saya pun ada sebab-sebab saya jugak..
bukan satu malah banyak sebab saya..

this time around saya nak share salah satu sebab kenapa saya suka berblogging, dan kenapa saya sayang blog saya ni..

~~~

dengan berblogging saya kenal macam-macam orang.. saya tak sure pasal korang.. tapi dengan berblogging ni saya dapat seorang kakak.. seorang adik.. dan seorang teman..

sweet!

so, today saya nak kenalkan mereka.. dengan anda (^_^)

the kakak : 
kak qila yang kecik manis and kadang-kadang tu gegile sikit.. 
wa sayang akak banyak-banyak!


the adik :
nina.. owh.. ini PMR victim.. dah jarang update blog, tapi kami keep in touch kat twitter.. she's a very sweet girl.. akak sayang nina! (^_^)

the teman:
she's fyza (^_^) baru-baru ni la nak rapat.. die baik tau.. fyza, wa sayang fyza tau!

p/s: nak kenal mereka, just right klik and open in new tab their header..

~~~

saya juga dapat seorang pakcik.. tapi.. mana tah uncle cemomoi hilang.. lama tak nampak~ uhuk2~

dan-dan.. owh.. itu rahsia.. (^_~)

(^_^)

*peace!

out~


6 comments:

peep said...

saya jadi pakcik ok :) jk

al_hakim said...

sy mane?hehe

cik nurussalwa said...

peep : tak payah la susah2 ye.. =.="

al_hakim : mana? mana? ;)

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

ok takde.

YOUsoF said...

Sweetlah pekenalan alam maya ni.. ;)



Takpe ramai lagi pakcik kat luar ni.. hehe

Cik Aqilah Wardah said...

^___^

lots of love...

saya juga sayang anda... jaga diri okeyh??

ukhuwwah yg dibina atas rasa cinta & kasih pada-Nya, insya Allah akn juga berakhir kerana kasih pada-Nya...

biar jauh beribu batu terpisah, kerana hati ni milikNya, hanya Dia yg layak menentukan, sejauh mana kekuatan ukhuwwah ini...

Alhamdulillah, utk sebuah perkenalan yg indah ini...

jazakillah dear!! :)