Saturday, October 1, 2011

:: i hate life~ ::


....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•




"kenapalah hidup aku ni macam ni.. tak seindah hidup orang lain.."

"hidup aku selalu macam ni.. stress tau tak!"



"aku penat, aku dah putus harapan. benci!!"

"i might just end my life now.."

~~~


pernah dengar those words tak? pernah sebut? pernah rasa macam tu? 

tadi masa online Facebook.. saya terjumpa jawapan yang sangat awesome untuk setiap kata-kata tu.


 |
 |
 |
V



when somebody said : 
"I hate life"


Allah replied : 
"Who asked u to love life. ?? Just love Me and life will be beautiful"

ouch! HE is sooo sweeeeeet!

~~~


out!

4 comments:

fieha said...

Allah sentiasa ada di sisi kita..hanya kita yg selalu lupa..sebab tu jadik mcm tu..slhkan kenapa hidup byk masalah..kan2..indah jika hidup bersama Illahi :)

nur Muhammad said...

cinta kepada dunia, dunia akan binasa,,..
cinta kepada Allah, Allah kekal selamanya..

vampire and his lady said...

jang!!! jawapan tu macam hurt sikit. but betul la tu kan! nice. :)

apple said...

sumtimes bila kita rasa down, mengadulah pada Allah.
Insyallah segala jawapan yang anda mahu akan ada..^^