Saturday, January 29, 2011

:: JaWaPaN.. ::


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السلام عليكم
♫❤♫❤♫❤.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫❤♫❤♫❤
26 Jan 11, 03:20 AM
yul: "knpe prlu ditngis pd stu perpshn kerna hdp itu kn stu prjlanan yg pnjg..."
 yang kat atas ni saya ambil dari CBOX saya, neway, YUL tu kawan saya kat IPG.. 
yul, thanks ye selalu singgah.. hehe~ walaupon hang bukan blogger.. tapi, sudi jugak hang baca blog ni.. (^_^)
neway, saja je guna mesej hang ni.. macam best je.. mai baca jawapan dari cik nururssalwa okie~
'kenapa perlu ditangis pada satu perpisahan'
hm..bagi saya, perpisahan 'wajar' kita tangisi.. tapi, tidaklah sampai darjat ke 'perlu'
maaflah, saya hanya seorang insan biasa yang penuh emosi.. 

dan..
satu yang saya setuju adalah 'hidup itu satu perjalanan yang panjang'..
true~ mmg hidup ni satu perjalanan.. cuma panjang pendeknya sahaja kita tak tahu.. ada ke sape-sape yang tahu? sebab.. perjalannan kita ni tak sama.. ada yang panjang, ada jugak yang pendek.. 

betul tak? 

yul, aku rasa ada jugak perpisahan yang aku tak tangisi.. tapi, mostly..aku nanges.. aku memang kuat nanges.. and kalau perpisahan tu antara kita pun aku rasa aku boleh nanges.. you aren't just a friend.. for me, you are like a brother.. a lot of thanks brother..

(^_^)

p/s : saya dah jarang BW.. later saya sambung balik ok.. a lot of thanks to all readers and friends.. (^_^) 

out~

6 comments:

al_hakim said...

mmg awak emo pun..kenal sgt dah..huu..btw nice entry..

cemomoi said...

sudah jodohnya pertemuan ialah perpisahan, wat gone

sissyira said...

salam pagi isnin =)

menangis adalah ubat yang terbaik..maka menangis lah ketika perlu, namun simpan lah sedikit air matamu itu, barangkali masih ada kegembiraan setelah duka itu kamu tempuhi...


ziarah rakan yang saya follow =)

Pencacai Alim said...

huh emo..:)

chittysarah said...

entry emo^_^
bagus la law kamu seorang emo dari hati kering..
tul x
=.='

Anonymous said...

My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!