Thursday, January 13, 2011

:: sAyA beTuL-BeTuL nAK PeRgi Ni.. ::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

 mukadimah pendek dari saya.. terima kasih kerana still sudi singgah and baca entri saya.. (^_^) entry kali ni adalah luahan rasa sendiri.. so, kalau korang sudi.. teruskan pembacaan okie.. masyeh~!

 :: sAyA beTuL-BeTuL nAK PeRgi Ni.. ::
saya tak mungkin dapat mengelak dari rasa ni.. SAYA BETUL-BETUL NAK PERGI NI.. saya TAKUT.. saya RISAU.. KUATkah saya nanti? BOLEH ke saya laluinya?
macam-macam persoalan timbul dalam sistem fikiran saya ni..
saya TAKUT :
saya TAKUT kalau saya LUPA pada awak..tapi, saya lagi TAKUT kalau awak yang akan LUPA pada saya.. memang takut.. jadi..

"TOLONG INGATKAN SAYA untuk INGATKAN AWAK..."

saya RISAU :
saya RISAU nanti siapa nak jaga saya bila saya dah PERGI..tapi, saya lagi RISAU siapa yang nak jaga awak bila saya dah PERGI..jadi..

"TOLONG JAGA DIRI BAIK-BAIK ye AWAK"

KUATkah saya? :
macam mana nak lalui hari-hari saya di bumi asing.. KUATkah saya nak tahan dugaan yang bakal mendatang? KUATkah saya bila sendiri? tapi, saya yakin ALLAH ada bersama.. hanya pinta saya..

"TOLONG BAGI SEMANGAT BILA SAYA LEMAH ye AWAK.."

BOLEH ke saya? :
nanti bila dah PERGI.. kena belajar cara orang pulak kan.. BOLEH ke saya elakkan diri dari terpengaruh? insyaAllah kan.. BOLEH ke saya study dengan baik? insyaAllah kan.. BOLEH ke saya buat yang terbaik? insyaAllah jugak..just..
"TOLONG DOAkan SAYA ye AWAK.."

~~~~~~~

semakin dekat waktunya menghampiri.. semakin banyak saya fikir.. semakin banyak saya fikir.. semakin celaru rasa hati ni.. 

neway,
apa-apa jadi pun saya still kena PERGI jugak kan..
em.. tentang DUGAAN yang awak ada sebut tu..
"ENDURE YOURS, AND I PROMISE YOU THAT I WILL ENDURE MINE"

jaga diri ok?

(^_^)

saya PERGI..

~

12 comments:

Fiqah Alias said...

kuatkan diri..yakin pada Allah..insyaallah..segala dugaan akn mampu ditempuhi..=) btw..sekampus rupanya kita ehh..huhu...kuat2kan diri yer..=) may Allah bless us all..

al_hakim said...

awak pergi bek2 ye..sy jage diri sy bek2..=) awk pun..

diana said...

dapat belajar kat mana??
jaga diri ye..
belajar rajin2..

sakinah88 said...

nak pegi mane????Allah is always by your side =)

Bos said...

jaga diri baik2..hidup mesti diteruskan..

ana_liyana said...

ya..huhu~ jage diri baik2 kat sana..in sya'Allah..dalam rahmat Allah sentiasa.. :)

manna_salwa said...

fiqah : ye ke? hehe~ masyeh ye :)


awak : baek~!


diana : New Zealand.. masyeh ye :)


sakinah : masyeh. :)


bos : baek bos~!


liyana : insyaAllah.. syukran ya ukhti :)

myesigadistwinkle said...

kuatkan semangat.kuatkan hati.insya ALLAH its gonna be fine :) believe urself.all the best.take care! ♥

[AidA_aKiN] said...

best nye dpt pegi..jg dri elok2..:)

Syafiq Rosli said...

percyalah..awak mst boleh..

maCy said...

doa yg terbaik. insyaallah. kita merancang Dia menentukan :)

manna_salwa said...

myesigadistwinkle : hehe.. tingkiu~! :)


aida_akin : insyaAllah..


syafiq rosli : masyeh.. :)


maCy : insyaAllah.. tQ~ :)