Monday, January 3, 2011

:: SeMesteR baRu, OkaY kaH? ::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•

mood : bosan-sebab-terover-cuti

heyya all.. macam mana semester baru korang? ada okey kah semuanya? hopefully ok la ye..

GOOD LUCK korang..

cik nurussalwa sedang berbahagia je kat rumah, (-_-").. sejujur-jujurnya lah kan.. bosan la jugak.. huhuk~ and i miss maktab quite much..miss..miss..miss..
*poyo je*
nota kecik : cik nurussalwa ni stadi kat Istitut Pendidikan Guru Kampus Sultan Abdul Halim  aka maktab.

hmm.. takde idea nak nulih, tapi nak update jugak.. just itulah ye semua, GOOD LUCK dengan stadi korang..

ALL THE BEST~!

stadi..stadi..stadi..

(^_^)

12 comments:

adrinaqamarina said...

bila kat maktab rindu umah, bila kat rumah rindu maktab pulak. hehe.

akak rindu rina tak? :P

al_hakim said...

sy rindu org yg rindu mktab..=)

cemomoi said...

rindu kat orang yang rindu kita je

ain fathihah said...

mula semester baru dengan bersemangat! hehe

shahjiehan said...

oh...cg rupanya~ salam kenal~

iKhRam said...

hai.. cuti lagi ker...??? pelik tu..
ooo.. ?? kiaotang ni siap dah dpt asigmnet dah..

hahaha.. gud luck sem baru k?

akhangga said...

salam dari indonesia

dya adriza said...

hehe.. tunggu posting ke nih..

maCy said...

goodluck ;D

zEri sAfEerA said...

hee :D setakat ni ok lagi...

gud luck utk sem baru :)

Fadzli Amir said...

Bestnya kalau dapat cutiii......(ni kes malas nak gi kerja la ni..heheheh)

Pencacai Alim said...

akhirnya kembali ke dunia study smpai larut malam