Sunday, January 2, 2011

:: ❤ SeGmeN iNsaN tErsAyANg ❤ ::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•

saya.. rasa.. terharu..

hehe.. nape je nak terharu-terharu ni kan?

ye lah.. ni first time selama saya berblogging ni, penganjur segmen tag saya.. TERHARU sangat-sangat-sangat.. masyeh ye..

bila di sebut tentang insan tersayang, lama jugak la saya fikir nak bubuh nama sape ni.. sebab, saya sayang ramai orang.. susah jugak ni.. kan?
tapi.. still kena buat jugak la.. sebab..sebab.. erm.. *biarlah rahsia*.. huhu


cantik la banner ni kan?

dear, CUMEL! la.. (^_^) tahniah~

anyway, before saya start.. sape nak join, boleh tengok syarat-syarat penyertaan kat PILIHAN HATI ok?

okay encik penganjur dan blogger-blogger sekalian..
cik nurussalwa mempersembahkan :

INSAN-INSAN TERSAYANG

1. Puan Noriha Binti Sambi@Sabri (bunda) : 2 Januari 1962
2. Mohd Hilmi Bin Muhamud (ayahanda) : 21 April 1956
3. Muhd Mustafa Kamal Bin Mohd Hilmi (big bro) : 30 Disember 1983
4. Nur Fatma Syazana Bin Mohd Hilmi (one and only soul sister) : 30 September 1985
5. Muhamad Anis Akmal Bin Mohd Hilmi (lil bro no.1) : 10 Disember 1992
6. Nur Alif Bin Mohd Hilmi (lil bro no.2) : 31 Julai 1995

erm.. manyak lagi yang saya sayang, terutama sekali..

7. Mohamad Hakim Bin Mohammad Nor (teman) : 5 Jun 1991
8. Nela Putri Warni Binti Azizi (bestfren) : 29 Ogos 1990

9. susahnya..manyak lagi ni.. penuh la nanti.. so, saya nak pakejkan je la okie.. saya sayang sume ahli keluarga saya.. kawan-kawan F.E.W.. penunggu tangga.. bakal-bakal cikgu di IPSAH.. cikgu-cikgu saya.. nenek depan rumah ni.. murid-murid saya yang cumel dari SK BAKAR ARANG and..adek ijat, nabila, + aspa..

UCAPAN BUAT YANG TERSAYANG

Saya menyayangi anda-anda semua kerana ALLAH.. semoga kasih-sayang yang ada ni akan bertambah kukuh lagi dan diberkati oleh ALLAH sehinggalah ke Syurga-NYA..Amin~

Khas untuk Blogger-blogger lain❤ 

hargailah orang yang kita sayang selagi hayat kita bersama mereka.. doakanlah kesejahteraan kita semua di dunia dan juga di akhirat..dan ingatlah..
Hadis Rasulullah s.a.w yang berbunyi..." حب لأخيكَ ما تحِبُّ لنفسكَ " yang bermaksud: sayangilah saudara kamu seperti mana kamu sayangi diri kamu sendiri..

itu sajelah encik penganjur.. ok tak?

 lupe..nak kena tag blogger len.. huhu :

1. Masis
2. Cinda
3. Syahirah

done , out~ (^_^)

4 comments:

cemomoi said...

berhati-hatilah memandu
ingat orang tersayang...

iedchan said...

wah..best2..nanti bleh masuk..hehe

al_hakim said...

wah..masyeh sudi join segmen sy..
mohamad hakim ea?t nak kenal la..hehe

dya adriza said...

ehem2.. kih3..