Tuesday, December 21, 2010

:: "SEGMEN JOM BERKENALAN" ::


....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•

asenye ada la dalam tiga mesej encik LOQMAN HAKIM kat chatbox saya tu mengajak join SEGMEN JOM BERKENALAN
bila tengok-tengok balik, macam menarik je.. tambah-tambah dengan idea yang tengah kering kontang and tandus ni.. so, no harm if i join his SEGMEN kan?



Soalan 1: APAKAH STATUS ANDA

status fesbuk sekarang ke? huhuk.. status saya.. TUNANGAN orang.. percaya tak?? *wink2~*

Soalan 2: CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA

diri saya ea? bende yang saya paling suka nak cerita ialah..*jeng, jeng, jeng*..
saya ni bakal ticher.. (^_^) saya still muda remaja and belum berkahwin, apatah lagi mempunyai anak *anak kucing pun i takda okie~* saya suka membaca and menulis.. sebab tu join komuniti blogger. dapat menulis. and dapat jugak membaca. especially blog-blog korang yang memang best tu.. ape lagi ea nak cerita..? urms.. ada pape soklan, korang tanya la.. sila isikan borang soklan di kotak komen di bawah entri ini ye.. (^_^) mayseh~

Soalan 3: CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA

blog ni? blog ni dikenali dengan nama ::❤❤❤ThE GaRdEn oF LoVe ❤❤❤:: . tapi..sebenarnya, blog ni ada nama lamanya.. dulu nama dia LAMAN KASIH.. tapi dah tukar dah.. kenapa? tah.. sengaja nak tukar kot.. blog ni susah nak follow kan? huhuk~ cara-cara nak follow ada bawah chatbox saya tu.. maaf atas kesulitan ye.. nak suruh cerita pasal blog ni panjang-panjang pun tak reti jugak.. ini je la yang termampu ye.. seperti biasa, sebarang soalan sile drop komen k.

Soalan 4: NASIHATKAN RAKAN YANG BARU NAK BUAT BLOG

buat rakan blogger yang baru.. nak buat blog kena ikhlas ye.. rajin *walopon saya kurang rajin, nak jugak suh korang rajin..* hehe.. and GOOD LUCK.. guna blog anda sebaik-baiknya.. boleh jadikan tempat untuk share ilmu ke kan.. (^_^) pandai-pandai la ye..

Soalan 5: NYATAKAN KEUNIKAN YANG ADA DI BLOG ANDA

uniknya ea? uniknya dia sebab dia SUSAH nak di follow. hehe~ takda la.. uniknya dia sebab kat sini la saya MELUAH rasa, MENCORET cerita, MENGARUT merapu merala, dan di sini la saya BERKONGSI cerita.. SAYA SAYANG DIA.. (awak pun) *opss..kantoi* (^_^)

Soalan 6: SAMPAI BILA ANDA AKAN MENULIS BLOG & IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG

saya akan berblogging as long as saya mampu.. huhu~ *jawapan selamat ni*
&
impian saya dalam dunia blogging? saya nak jadi blogger berguna.. tu je.. huhu~ *poyo*

Soalan 7: Tag 4 orang kawan yang lain

empat ea?

2. Iekah
3. syukri
4. mumu
~
~
~

okie~! siap sudah.. so, offically, saya dh join ini SEGMEN la.. weeeee~ excited sket.. sebab first time join segmen gini la katekan.. :)

7 comments:

al_hakim said...

masyeh tag sy..=)

maCy said...

semoga mkn rmi kenalan jgn mkn rmi calon tunangan suda ;p

iEk@ said...

tiru ayat alhakim..masyeh tag sy..hahahah

Syukri Kamaruddin said...

wah..dah btunang..jage tunang baek2 taw..anwy..thanks ya...may Allah S.W.T bless us...always..

Syafiq Rosli said...

all da best

cemomoi said...

ada ruang lagik nak masuk?

dya adriza said...

sapa yg anjurkan ni? apsal cam byk je segmen ni ek hehe