Tuesday, December 28, 2010

:: QUICK CONTEST MUSLIMAH ANGGUN 2 ::


....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•


 ada contest ni.. masyeh kepada sis fielah yang sudi tag cik nurussalwa.. terharu saya.. ni contest pertama yang saya join selama hmpir setahun berblogging.. wish me luck okie..

(^_^)



nak tau lebih lanjut tentang term & condition sile lawat blog ceritasigadis ok.

nak join kene ada gambar kan?
so, ni la gambar cik nurussalwa


satu ayat tentang diri saya :
"saya hanyalah seorang gadis yang lahir dan hidup di bawah naungan KASIH dan RAHMAT ILLAHI."

kena tag 3 orang lagi..

syamim
yaya


saya dah bubuh blog ceritasigadis dalam bloglist saya ye..


itu je la..


tq~!


(^_^)

3 comments:

cemomoi said...

uuu nak lotak gamba yang lomah tu pasal den hensem bona

dya adriza said...

alolo sweetnya..

al_hakim said...

sy undi cik Salwa!