Sunday, December 19, 2010

:: nAh nI saYa BaLaS bAliK.. ::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•

hye2.. :) nurussalwa kembali..

saya tadi, TERSINGGGAH kat satu blog ni.. tuan blog tu, die tulis SURAT untuk seseorang..
kenape tah, terasa nak membalas surat beliau..
kepada beliau.. 
agak-agak rajin tu, sile la bace ea..

(^_^)
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Assalamualaikum wbt,

Dear Awak,

Awak ada tanya mana saya nak pergi..kan?
saya tak nak pergi mana-mana pun awak..
mungkin ada jarak yang bakal memisahkan, tapi...
JAUH DIMATA DEKAT DIHATI kan..

jadinya,
saya memang akan tunggu awak, dan I am still a fighter.

awak..
lepas saya dah jauh.. awak kenalah jaga diri sendiri ye..
kalau sakit, cari ubat sendiri.. kalau rasa tak bersemangat..
doa lah bnyak-banyak.. ye..?
kalau rasa nak mesej-mesej tu, awak mesej ibu je tau.

orang kata JODOH TAK KEMANA ea wak?
betul la kata orang..
ALLAH dah tentukan jodoh untuk hamba-hamba-NYA..
tapi,
kita kena la usahakan untuk yang TERBAIK..kan?

kejap.. awak selalu sakit kepala akhir-akhir ni?
laaaaaaaa... tak pernah bagitahu pun..
JAGA DIRI BAIK-BAIK k..

awak kata saya penting bagi awak,
awak pun PENTING bagi saya jugak..
saya pun nak tengok awak bahagia jugak..
soo.. PANDAI-PANDAI la ye..
DOA jangan putus..
apa-apa pun, ALLAH swt yang tentukan..

akhir surat awak untuk saya awak kata : 
"CINTA TAK SEMESTINYA BERSATU"
memang la.. betul la tu..
sebab..
"CINTA, SEPATUTNYA BERDUA"

moga apa yang kita perjuangkan menemukan kebahgiaan..

SAYA PERGI DULU..
nanti saya balik sini balik okay?

MAAFkan salah silap saya pada awak selama ni ye..

MAY ALLAH BLESS.

SEKIAN~


p/s : awak, saya gagal nak upload foto.. maka, inilah hasilnya.. okie?

8 comments:

al_hakim said...

ok sgt..hukhuk

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam\
surat untuk dia aje ke..untuk gua mana

Atika Natasha said...

h0h0..kal0 nak tggal si dia buat smentara,sy bleh tlg tgk2 kan..jgn risau na..hehe..gurau2

nadiahhazirah said...

ahha,dah follow pon,,salam kenal gak..

hikmah said...

hoho..xpe kak nurus.. sy blh tlg tgk2 kn.. kalau die nakal sy terik2 telinga die.. keh3..

A.D.A.M. said...

Oh. Cinta mesti berdua. :)

dya adriza said...

salam ziarah =)

wah!! so sweet berbalas2 entry.

saya suka ayat ni, cinta x semestinya bersatu, cinta perlu berdua! Yup, agak loyar buruk tapi sgt bmkna~

a.m ....vanilla said...

sweet sgt...wpown byk ayt die yg agk loyar nye hahahahah
:P