Thursday, August 18, 2011

:: RANDOM OLD THOUGHT ::


....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

dah lama tak flash back masa lampau..
ini hanyalah random entri..
kalu sudi baca..
silakan..

~~

there was once a person told me this :

"kita sama, cari jawapan untuk soalan yang kita sendiri pun tak tahu"

and i replied back :

"kita tahu, tapi kita gagal mengerti semuanya..."

p/s : sampai sekarang pun things were left unsaid, and to be frank, apa maksud kata-kata ni pun saya tak faham.. cumenye saya saja kongsi sebab macam misteri and menarik je.. huhuk..

out~


4 comments:

ila said...

mksud tsiratnya x phm

shatooman said...

oo..maknanya kena bekerja sama.. hahaha..

makin difikirkan, makin memeningkan..hmm~

Atiqah Wadiah said...

cmner nak carik jwpn klu x der soklan??x fahamm =.='

cemomoi said...

sama...