Tuesday, April 19, 2011

:: PrEsEnTiNg My TwO bLoGgEr MaTEs HeRe iN NeW ZeALaNd ::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•


heyya again..
entri kali ni just nak kenalkan kawan-kawan je.. sebab ade request kot.. 


presenting :

Fatin Aliyya and Addy Fitri


sebelum pape, saya nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR untuk encik Addy.. semoga panjang umur dan dimurahkaN rezeki ye (^_^) may Allah bless you always.


NOW.. MEMPERKENALKAN




NUR FATIN ALIYYA BINTI AZIZAN
saya panggil dia yaya.. kami mula kenal masa mula-mula masuk IPGM dulu.. almost 3 tahun dah.. she is a blogger since Febuary 2009.. kire dia senior sayalah dalam blogging ni.. senpai yaya~ blog dia sempoi je.. nak tau lebih lanjut just klik header kat atas ni ye.. (^_^)


next,


MUHAMAD FITRI BIN AHMAD
yang ni lagi senior.. a blogger since June 2008.. wah~ lame dah.. baru ceq tau.. anyway, fitri / addy ni pun saya start kenal masa dekat IPGM.. kalau tak kenal dia mesti orang kata dia sombong + kerek + tah pape tah.. tapi, trust me.. dia baik orangnya.. kena kenal dulu baru tahulah ye.. so, seperti juga yaya, just klik header addy untuk terus ke blog beliau.


P/S : diorang ni nampak sesuai kan bersama? huhu~
(^_^)
itu jelah ye, lepas ni, hampa kena review cik nurussalwa pulak okie =) hehe~


have a nice day all


peace & out~

5 comments:

Fatma Diyana MB. said...

akak sekarang kat new zealand ea ? wahh. hee. akak perguruan under program apa ? ppc ke ? :)

Addy said...

haha. tenkiu cik salwa manis. terfamous lah saya kali ini.

btw, jgn gosip2 yer. nanti ada org marah plak kat saye. =p

nanti saya akan review awak baek2 ponya ok. As salam.

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

Hooooo dekat NZ ke semua ni, bestnya :D

cemomoi said...

gosip menda baik ni...

Miss Tira said...

Semua blogger ni dekat New Zealand ea. Waa, bestnya :)