Monday, April 18, 2011

:: AnUGeRaH KeCeMeRLaNgAn : KoNtEsT KeNaNgAn zAMaN SeKoLaH ::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•


hyepp (^_^)
seperti yang dijanjikan..
ini adalah pengumuman pemenang bagi :: KoNtEsT KeNaNgAn zAMaN SeKoLaH ::
secara jujurnya, persaingan sangatlah sengit.. masing-masing ada cerita yang tersendiri.. rasa macam nak bagi semua menang.. tapi, nak bagi hadiah kat semua memang saya tak berkemampuan.. maaf ye..

pape pun, ini senarai pemenang kontest ni :




penerima poskad :







~~

kepada para pemenang, sila e-mail saya untuk memberi detail kalian..

nurussalwa.hilmi@gmail.com

~~

terima kasih di atas penyertaan semua, saya rasa amat terharu.. maaf tak dapat provides hadiah untuk semua.. tapi, untuk setiap penyertaan saya ade sediakan 
::SIJIL PENGHARGAAN::
sudi-sudilah ambik ye..
terima kasih sekali lagi..

award untuk semua

~~

sekian~

14 comments:

al_hakim said...

sy kalah..hukhuk..=( tahniah kepada para pemenang,,=) tahniah juga kepada penganjur kontest,,=)

aNiss :):) said...

huwaaa :( kalah!!

amny said...

saya kalah...T__T

tahniah yang menang...

shatooman said...

ekkk..terima kasih bg hadiah~ hmmm..x berjaya jgk dpt tiket ke new zealand.. ekekeke.. ;p

Miss Tira said...

Alhamdulillah. Terima kasih. Nanti Tira akan inform pada Bro Ery dulu ye. Lepas tu baru Tira akan hantarkan butir peribadi. Mungkin esok petang paling lewat. InsyaAllah.

padlie said...

Alhamdulillah..

Terima kasih kepada penganjur.

Tahniah kepada semua pemenang!

izaFiza said...

saya menang???wahhh..xsangka..maceh2..=)

shamfariz said...

wah...bagusnya dapt award..nak gak leh tak?

azi nur said...

thanks cik salwa..sukeee nye!!!!

dah sent kat email cik salwa~ :))

thanks again!

izwanyusof said...

masing2 punya kelebihan sendiri..
thanks for organizing this contest.. =)

adan said...

thanks cik salwa kerana memilih blog sy ^_^

hafiz hafizol said...

Kalah di tangan kakak sendiri... uwaaa... jeles3... dah r cerita pun sama .. Nie mesti kene potong markah sebab meniru..Lalala.. larikkk..

FurBall said...

sy kalah..huk3..tapi tape..time kaseh cik salwa..ngeee....tahniah kepada pemenang!!

kay_are said...

baru ni busy.. masih leh lagi ke nak bagi address ni? T_T sori cik nurussalwa.. baru ari ni dapat online betul2..