Thursday, March 17, 2011

:: My LiL bRotHer ::

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم 
السلام عليكم
❤♫❤♫❤.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫❤♫❤♫❤
 
saya nak perkenalkan one of my two little brothers..
 
bunyik macam nakal je nama die kan?
 
ye.. memang die nakal pun.. gile-gile sikit.. tapi.. hati baik woo.. walaupun suka carik gadoh.. dok jauh-jauh kami ok, kalau dekat.. ade je lah yang tak kena.. hehe
kan dekmat?
 
 and, yep, he is also a blogger..
 
macam kakak die jugak la..
 
blog die lebih santai.. kalau sudi.. pergi la lawat die ye..
 siyus BEST..
 
(^_^)
 
 klik header ni ye.. thanx.. =)
 
 
 hensem jugak ea.. tengok sis die la..
 
(^_^)
 
and, for my lil brother..
 
all the best with your life..
 
jadilah orang yang berguna yep..
 
love u brother.
 
take care kat ceruk UITM kuala pilah tu ye..
 
belajar rajin-rajin..
and..
 
 

PERCAYA pada takdir.. takda sesuatu yang berlaku tanpa hikmah disebaliknya..

HIDUP tak selamanya DERITA..

*peace*
 
out~ 

10 comments:

Puan Kutu said...

macam rapat kamo adk beradik!hehe

al_hakim said...

nak kenal ngan akak die..adik tak mo

cik nurussalwa said...

puan kutu : nampaknye mcm tu lah.. :)


awak : kite dak kenal okie. p la kenal2 ngan adek saya pulak.. ih3

yNa said...

usharkan kat owg satu akak huhu

~~ytazzizzaty~~ said...

adik p0n bl0gger jgak??? best!!!hak3........bleyh smbg mcm2 skali.......

SyedGraphiX said...

adik bradik ade blogg la. hehee

[ apexogamy ] said...

den pon tak teringin nak kenal ngan org yg kerek..haha, btw, thanx kakwa. =)

cik nurussalwa said...

pae : hehe


ytazz : mmg mcm2 d sembang pun..


syed : itulah..


dekmat : haha.. dah2.. kakwa yang tersepit kat tengah2..

Ati Masrif said...

best ada adik lelaki
boleh tolong jaga kakak...kan

syaza nichi said...

tue lah dekmat..
kakna pun terasa sgt2 terasa nak kenal ngan org yg kerek tuh........