Friday, February 18, 2011

:: SEGMEN SIAPA PALING KREATIF ::

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم 
السلام عليكم
❤♫❤♫❤.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫❤♫❤♫❤

Kia Ora..
(^_^)

ade segmen pulak..jom la join ramai-ramai.. encik al hakim punye kerja la ni.. macam-macam segmen.. ih..ih..ih.. i gurau je u..


erm.. segmen ape ek.. jap..nak refer PILIHAN HATI jap..

owh..


nak tau ape syarat and all, korang boley klik la mane-mane link yang banyak dalam entri ni yep..

yang pentingnye.. sile sambung ayat yang kaler merah kat dalam jawapan saya ni dengan sekreatifnye..

okie~
sejujurnya saya tak reti nak kreatifkan jawapan ni.. makanya.. terima lah ini yep..




this is my answer :
Saya berblogging kerana...

kerana apakah??

faktor pertama :

*now we're talking*

saya banyak berfikir.. tapi saya malu nak sampaikan apa yang ada dalam fikiran saya.. but i do feel that i need to share them all.. makanya saya pilih BLOG sebagai wadah or a way to express myself..

kedua :


*i'm lovin' it*

McDonalds Logo

saya minat menulis.. dan minat ni datang dari minat utama saya iaitu membaca.. dengan berblogging saya dapat lakukan kedua-duanya.. membaca.. and menulis.. nice kan?


ketiga :

*Share moments Share life*
Amazing Company Logo Designs and Slogans
bloggers share not only moments but also knowledge through blogging.. ilmu memang sepatutnya kita kongsikan.. so, saya kongsi ilmu saya.. anda kongsi ilmu anda..we help each other.. makanya bertambah-tambahlah ilmu kita..insyaAllah..

and lastly :


*connecting people*

Nokia
masa saya mula-mula berblogging dulu 3 faktor kat atas inilah sebabnya.. tapi, semakin hari semakin ramai kenalan yang saya kenal melalui BLOG.. and to stop blogging might break these existed ukhwah among us.. saya tak mahu itu terjadi.. makanya.. saya terus berblogging..

makanya encik al hakim.. 
-KERTAS JAWAPAN TAMAT-

hehe~

(^_^)

till next entri all..

out~

11 comments:

al_hakim said...

kreatif2..=)

senydream said...

mmg kreatif sangt:)

chii said...

chii suka n3 ni..jawapan yg unik

shatooman said...

pergh!!! memang kreatif la.. *thumbs up

Sunah Mohammad said...

nice~

AdiaLuze said...

Waaa... besnye jawapan dier... GUD LUCK !!! ;D

cik nurussalwa said...

thanx semuanye..
(^_^)
hopefully penganjur pilih la en3 ni..

thanx again sume..

:)

Miss Ran said...

mmg kretif
tahniah menang

nazrul ashraff said...

nicenya jawapan!! patutla boleh mng!!! i'm lovin it..hehe

Me CiK HanAn VioLeT said...

Tahniah~~

MiSsZ said...

sangat2 kreatif. memang layak menang! missz nak jemput join segmen kreatif di lucky draw missz..http://misszgardencontest.blogspot.com/2011/03/missz-gardens-birthday-lucky-draw.html
Kalu dah kreatif camni, ada harapan nak menang.. join tau