Thursday, August 26, 2010

:: SeMeStEr + RaYa bReAk ::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.• 

hye sume.. :)

 :) tau tak ni gambo ape? hehe~ senang sangat soklan.. mestila gambo bunga kan? merapu ape ni cik nurussalwa?  sowe2.. saje je.. ternampak gamba ni tadi kat pic libraries.. beh kurang la kan.. cam comey je.. comey tak? 

(memang takde kene mengene ngan tajuk..haha)

ih..ih..ih..

cerita kita pada hari ini adelah mengenai.. cuti yang dah dekat!! hehe~ best.. best.. suke.. suke.. lame dah tak balik rumah.. ni pon, tak merasa berpose ngan famili lagi.. rindoo mak.. huhuhuk~ mak tengah bizi menjahit baju raya orang.. baju raya saya tak pulak mak jahit.. ironi tu.. baju kami adik-beradik, kami beli kat kedai atau tempah kat makcik-makcik yang berkenaan.. iye.. walaupun mak tukang jahit.. :) 

iye, mengenai cuti.. cuti skulah start 3haribulan.. ye memandangkan saya ni berskulah di negeri darul Aman.. so, cuti awal sehari dari skulah-skulah di darul yang lain.. ( except utk, klate and ganu la kan.. :) ) haa..disebabkan cuti awal, so, start skulah balik pon awal la.. huhuk~ 19haribulan dah kuliah day.. ting tong~ mood raye lagi ke time tu ek? ase macam exam dah makin dekat je.. adui.. spoilt2.. nak epi-epi cite pasal cuti, tercerite pasal exam.. hiiiiiii.. tuka mood balik! ok, CUTI.. tunggu saya darul Ehsan.. saya balik next week k.. :) 

tak sabar nak bukak pose kat rumah.. nak gadoh ngan adik-adik.. and jalan-jalan ngan kakak.. plus, sembang ngan ayah and tolong mak menyepah dapor.. rindooo.. takpe.. lagi seminggu je.. :) jap, lupe kat abang..haha..ngan abang ni ley jd tukang buat aer beliau je.. uhuk2.. ye.. rindoo nak buat aer untuk beliau jugak..huuuu~

presenting! : tiket bas.. hihi.. ade 3..

p/s : kepada yang balik sekali ngan saya nanti, tiket ni selamat lagi.. tapi, kalau macam-macam.. memang kebakaran la tiket ni.. huhuk~ ;P

and kepada semua : selamat bercuti.. berhati-hati di jalan raya, ingatlah orang tersayang okie! :)

6 comments:

adrinaqamarina said...

akak, semoga selamat sampai rumah nanti...

eh tapi betolla orang cakap, kalo orang yang selalu jadi tukang jahit tu la selalu beli je kat luar. kadang3 tu, baju sendiri pon tak sempat nak jahit. hehe.

makdara TERDIVA said...

bestla cuti pjng..eh! akak pun blik utara jugak..selamat bercuti2 ye :)

al_hakim said...

uit!tiket tu sile jage k..=)

cemomoi said...

hooo,, tak sabo nak balik raya?

dapat bonus baru nak cari baju raya...

manna_salwa said...

rina : hehe~ masyeh.. raye egypt ke balik cni?

a'ah rina.. kalo x beli sendri alamatnye, mlm raye pon tgh jait baju.. sbb mak dok fokus uat bj org dl.. huhuk..


mak dara terdiva : hehe~ unik name ni kak.. ye.. selamat bercuti jgk.. =)


al_hakim : ye. ye. tiket ni selamat lg.. =)


pakcik cemomoi : hehe~ pakcik, dpt bonus? yea.. mcm best je.. nk duet raye! =)

paan sabri said...

teringat dulu2 time kr mrsm, kalo balik mesti tiket transnasional gak.. haha