Sunday, August 29, 2010

:: BeSfReN fOrEVeR ::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•

HEPPI BIRTHDAY BESTFREN!!
dear NELA PUTRI WARNI BT AZIZI, selamat hari lahir okie.. love u like soooo mUCH!

kite kawan sejak darjah empat, dari umo kite seploh. sampai sekrg, dah duploh.. perasan tak, kita lansung tak pernah gaduh? tak pernah nak masam-masam muka.. tak de pulak perang dingin.. you are indeed my very dearly bestfren.. sekarang, dah seploh tahun kite berkawan.. walo terpisah berbatu-batu, kite tetap calling-calling.. texting-texting.. kalo cuti, kita kua same-same.. I will go to ur house, and u will go to mine.. harap-harap kekal persahabatan kita ni, sampai bila-bila.. I wont trade u with anything, not even a billion dollar or more..

something yang I am very salute about u is that, u never shed a tear in front of me.. wah~~~~~ hebat tau dear.. ingat lagi time sume kawan-kawan dok nanges time mintak restu untuk PMR.. nell, cool je.. :)

I was very touched with your nasihat and everything tadi, huhu~ Nell, kamu dah makin matang! hehe~ really appreciate them all.. love u fren.. sangat-sangat.. :)


p/s : i wish i can take u everywhere with me.. *sigh*, sy dah besar.. huhuk..syek nk kepit je..mane ley.. nell, t aku p sat ja.. nanti jangan lupa kat aku ok..

4 comments:

adrinaqamarina said...

unik nye nama beliau. sanah helwa untuk beliau dari rina :D

Fatin Aliyya said...

short n sweet dedication.
wish her happy birthday.:)

cemomoi said...

persahabatan atas dasar iman dan takwa.. pertemuan dan perpisahan sentiasa dalam rahmat Allah.. moga ceria sokmo

manna_salwa said...

rina : masyeh.. mmg unik namenye.. =)

yaya : thanx too..

pakcik cemomoi : insyaAllah.. masyeh ye.. =)