Sunday, August 22, 2010

:: AeR sOyA ::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•

entri ni pon same macam entri random pasal vico tu.. basically saje je nak berkongsi pasal diri saya.. saya.tak.reti.minum.aer.soya.huhu~ sebarang bantahan atau surat layang supaya saya minum soya tidak akan dilayan. haha~ memang dari kecik x minum soya, kalau dah besaq ni baru nak try memang lambat siket la.. 


ade ke patut kawan-kawan selalu pekene saya. kalau minum aer yang kaler puteh tu offer kat saya, and dengan yakinnye.. "wa, ni aer horlick." adui.. tak baek la pekene macam tu.. huhu~ ase tertipu diri ini. hehe. ade yang cadangkan supaye start makan tau fu fah dulu. then baru try minum soya. masalahnye sekarang, tau fu fah pon tak pernah makan. rase sikit tu pernah la. huhu~. memang tak leh g. 


=D erm.. tapi, kalau kicap kacang soya tu ok la pulak. hihik. siap suke lagi. 

and, lagi satu adik beradik soya yang saya berkenan la kan, tempe..


kalo yang dua tu okie je pulak. tak paham. tak paham. *wondering* kenapa tah. saje je cite pasal makan minum kat sini. bulan pose kan. hihik. =) ok, ok. enough dulu. nanti-nanti sambung merapu lagi.. =)


 

2 comments:

adrinaqamarina said...

feveret rina tu akak. soya taufu fa sume tu. hehe. tapi tak puteh4 pon.

manna_salwa said...

hehe~ akk bkn x suke.. xreti je.. huhu~ teringt tp x brani.. =)