Thursday, September 2, 2010

:: SAMAT AYE ::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•

beliau sangat comel kan?

huhuk~ batuk dah baik orang di sana?
ok..ok.. mesti ramai tak paham ape yang cik nurussalwa nak sampaikan. hihik. ampun-ampun, saje nak bertanya kabar.. kot la ade yang tengah dok batuk kan? huhuk~

entri kali ni lansung tak ada kena mengena dengan beliau yang sangat comel diatas, ataupon batuk uhuk2 tersebut.. kali ni nak sampaikan ucapan selamat hari raye je.. hihik.. maybe macam awal je kan? nak buat macam mane, rumah tak de internet connection.. =) hehe~

esok kan dah nak balik rumah.. so, harini je lah mase yang ada nak mengepos ucapan selamat hari raya..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
ucapan ini ditujukan khas buat beliau yang sedang batuk2.. uhuk2~
kepada semua follower :: THE GARDEN OF LOVE ::
dan juga sesiapa sahaja yang terbaca post ni..

SELAMAT meraikan hari kemenangan umat islam..

SYAWAL semakin hampir,
sedang RAMADHAN semakin pergi..
walo ape pon, teruskan beramal.. ada lagi beberapa hari sebelum kita betul-betul ditinggalkan bulan mulia ni..
selamat beribadat, selamat mengejar LAITATUL QADAR..
=)

Sesungguhnya saya tau yang hasil paint saya ni huduh.. huhu~ saje je la kan..
haha..

tata all.. selamat bercuti~~

5 comments:

Fatin Aliyya said...

selamat hari raya wawa.:)syg ko.

Black_roses92 said...

awalnya???!! hehe..ada lagi hari puasa tuh.. ;D

cemomoi said...

woit, duit raya tak amik lagi heh patut la sibuk nak duit raya, minggu depan cuba try tengok yeh

adrinaqamarina said...

akak, rina pon rasa yang atas tu comel. haha.

selamat hari raya untuk akak dan eluarga juga. :D

paan said...

selamat berpuasa dan selamat hari raya juga cik salwa...

semoga puasa penuh... hehehe