Wednesday, June 30, 2010

::sLeEpy::

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•

perhatian: entri ni sepatutnya di post malam semlm, tp..Zzzz sudey.. hehe~ so anggap je la korg bace malam semalam k.(◕‿-)huhu~

o dear, ngntok suggh ni. td bajet je p library nk stadi. yup stadi la jgk siket utk ELTM (Eng. Language Teaching Methodology). fuh~ siyus fenin. so, tu mmg la ubat tido ke2 lepas kelas addmath d zaman muda mudi kanak2 skulah dlu hehe. jap2. bkn subjek sejarah ke ubat tido? eh2, len2.. bg sy addmath. mmg ngntok. asal cikgu masuk je, mesti datang la mr.sleepy. xsampai 5min dah terkebil2 tahan ngntok. huhu~ zaman dulu2..wah~ rindu2.. 
ni la buku yg d bce td. ih2. bru 3 , 4 muke surat dah gelong pale. huhu~ ampes la kamu ni cik nurussalwa. hehe~ cover buku ni semacam je pulak. ape kene la gune tingkap uat cover bku ni. haha. ade ke komen cover.. igt ea. "dont judge a book by its cover".. hehe..poyo2.

erm..susah betul nk jge relationship dgn buku. camne la nk sahut seruan papa basil cenggini. ih3. kalo novel tu len cite. boley je memanjang. apekah? adoi.. bile la my love for buku2 akademik ni ni nak berbunga riang ria hari raya? sekarang nga musim ape ea? kat NZ nga winter an? kene tggu musim bunge la nmpaknye. hehe, kalo bab mereke alasan mmg no.1 la. superb ag tu. ceceh.

ni bru 1 buku.. kalo buku2 yg len tatau la an. ih3. mmg menuntut keazaman yg tinggi ni. wah~ chayo2! 
nak quote sumone la, "there's always a price for something". yup! very true. same la mcm nak bercinta dgn buku ni. kene ade azam n iltizam yg tinggi jgk. thats the price la. kalo azam kuat, insyaAllah nk date ngn buku lelame pun no hal. xde la 3 , 4 muka surat dah lalok. hehe~

ok la. d pagi yg indah ni, jom date ngn DIA sang pencipta pulak. =) have nice day all. tata~


6 comments:

fArhAnA said...

biasa nye camtu la.klu cover buku xmenarik, memang xmnat langsung nak mbacanye haaa..hehe

manna_salwa said...

farhana : hehe~ tu la an.

cemomoi said...

buat cam pak eh (cerita do re me) dalam buku ada gambo lain, baru la tak boring baca buku...

manna_salwa said...

cemomoi : ih3.. cmtu pulak kan.. t try. =)

Fatin Aliyya said...

haha.tawu x per wa..asal bc sket jer da ngntok..huhu

manna_salwa said...

yaya : huhu~ tau xpe.. Zzzz~