Tuesday, June 29, 2010

::mErApu jEr::


....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•

ello all..ehe~ nak cite..nak cite..(padahal suh cite xreti la, xmo la an, xsuh cite laju je..huhu)
okie..erm..jom cite pasal, pasal, pasal erm..pasal cari pasal la.. huhu~ byk pasal. adoi. sebenarnye nak cite pasal new moon life after cuti 3 minggu yg dah berlalu mcm musim durian yg berlalu.. huhu~ ye la an. sekarang musim piala dunia. bkn musim durian an? tp, ase kat kg nga musim durian je.. wowowo..jauh menyimpang.. back to the stowee la yerp.. 

my life dah turn 180° after nek cuti ni.. oho! kenapekah? kenape ape2? ye la kan makin ari makin tua. huuuuuuu~ x la makin rajen ok. my frens pon pelik. pe la xkene ngn kawan diorg ni. haha~ tah la wei. xley ke? mang la dl malas (sikit je pon) tapi xde la kalo rajen tu maknenye sy buang tebiat. menyambut seruan papa basil kot.. (sile bc entri d bwh kalo agk2 lost sape papa basil k) hehe~ maybe la kot. huhu.. 

ag satu, Alhamdulillah syukur, idop dah makin ceria n epi go lucky gitu.. ye kwn2, idop kene la bg epi an.. nk pk masalah abes la, xde keje jd.. an? ye la tu. sy tau ampa setuju punyer la.. hehe~tp, ade jgk la masalah yg menuntut untuk otak ni pk.. adoi. sile eja baek2 k : E-L-A-U-N. yerp, elaun. wahhhh~ xmasuk ag.. uet tggl bape je ni. huhu~ kie2, sape nk belanje tu amat2 la di alu2kan k.. (sambil uat muke kesian yg teramat sadis utk dibiar tanpa membelanje cik nurussalwa..huhu~)sile pertimpangkan permintaan ni..plizz..hehe~

oyite, new sem, new spirit, new nurussalwa! go chayo!

looh. sket je cite upenye. huhu~ nak kene sambung ke ni? urms.. ujan la kat lua.. (tibe2 cite ujan..hehe)
k la. t la sambung len, nk merajenkan diri p kelas pulak. haha. rajen dok ngadap lappy tu dah biase sgt. 
jom p skulah!
(poyo~ bajet mude nk p skulah..hehe~ bia la..)
tata~

2 comments:

cemomoi said...

antara bola dengan durian sedap lagi durian buat bubur kacang berbanding bola yang dibuat bubur

manna_salwa said...

cemomoi : huhu~ sy setuju yang amat dgn kenyataan tu.. oowh duwian..hehe =)