Tuesday, February 28, 2012

:: one of my many loves ❤ ::


....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•



I always like February of all months in the masihi calendar.
and it is going to end soon. real soon. 


sebab?
I was born in this month.
lame is it?


biarkan~ hehe.


dalam banyak2 Februari yang pernah saya lalui, I like the 2012's one the most..
saya dapat banyak dari bulan ni, dari hadiah birthday (haha), ilmu hinggalah pengalaman..
Alhamdulillah..


and now, that I'm already back in Wellington, and as March is approaching,
I'll make use of what I got this February to make me a better muslim..
insyaAllah..


how?


saya akan share nanti-nanti..


so, nanti mai lain baca ok?


untuk entri kali ni saya share some pictures je la ye..
(^_^)~


 lovely chocolates yang boleh anda tempah di < sini > 

 kek ni separuh je, sebabnye, beli penuh tak pernahnya habis makan.. huhu


frame ape?

frame ni -->


lovely kan? 





(^_^)




* masa akan terus berlalu, usia kita akan semakin habis kita gunakan.. habis? macam dakwat pen pulak ye.. huhuk.. tapi serius, hayat kita ada penghujungnya, so lets use our present time to the fullest, kerana esok belum tentu milik kita lagi..


may we become a better person.. a better muslim insyaAllah..


(^_^)~

may Allah bless.


p/s : hopefully akan lebih konsisten updatenya after this.. Amin.. insyaAllah..


out!



3 comments:

eszyamin said...

selamat ulangtahun..semoga rahmat Allah sentiasa mengiringimu walau dimana saja kamu berada..kim salam org2 NZ..heheh

Anonymous said...

Nampak cik nurussalwa punya reflection kat cermin dalam gambar last tu.

en. shafiQ said...

best le dy, alhamdulillah
salam ziarah (: