Sunday, November 27, 2011

:: VT penghidup minat yang hampir mati ::


....بسم الله الرحمن الرحيم
-السلام عليكم-

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•


lama sangat tak update kan..
rasa macam tak pernah wujud je blog ni..

btw, teringin nak share something..

actually tengah menelaah VT..
eh tau ke VT tu ape?

tahu? baguslah..

tak tahu?

VT tu nama novel..
hasil tulisan saudara Hilal Asyraf..


baru start baca pagi tadi.. dah lepas separuh novel tu..
belum habis lagi.. terhenti sebab nak berjalan rumah pak sedara..

eh. tentang novel ni. i'm impress..

best! #serius.

kalau nak tahu apa yang best, korang kenalah baca kan..
kang kalau saya cerita mana tau jadi tak best pulak..

huhuk..

:: tersentuh dengan fikrah islami yang saudara penulis ketengahkan.. santai.. simple.. menarik.. BERKESAN! 

=====

p/s : kenal ke saudara hilal asyraf ni?
p la jenguk blog die.


or intai official fb page die.


selama ni asyik like and share status die je.. tak terasa nak baca novel or blog die.. entahla minat membaca novel terbantut sejak setahun lebih yang lalu..

pelik dengan diri sendiri, dulu 1 novel boleh habis satu hari.. tapi entah apa yang masuk dalam diri ni.. sebulan pun belum tentu lepas separuh novel..

tapi novel ni memang berjaya menghidupkan kembali minat yang terbantut seketika tu..
#bersyukur.

(^_^)

Alhamdulillah..

====


hmm.. nak benti berceloteh dulu ye..
nanti-nanti sambung lagi..


out!


3 comments:

Eyza AlHusna said...

welcome back sayang. waiting for this so much <3

Syukri Kamaruddin said...

sy dah habis baca VT.. =)
try baca sinergi juga nnt Miss Salwa..
best juga =)
(wahh lama x datang sini.. sy sombong..kikiki)

ibn suhaimi™ said...

Saudara Hilal..seorang pemuda punyai bakat luar biasa..belajar di Jordan-Yarmouk...berbidang pengajian Islam..namun dakwah bil hal nya memasuki semua lapisan masyarakat..seperti saudari penulis ini..

Mabruk alaik..usah jemu menulis.